Over ons

Welkom bij SimpelJeTheorie

Je bent hier op de beste plek om kennis op te doen over de theorie van je rijbewijs B personenauto. De reden om voor ons te kiezen is vrij ‘simpel’. Wij doen er namelijk alles aan om jouw kennis te verbreden en je in één keer te laten slagen voor je theorie examen. Lukt dit nou niet, door stress of een black-out bijvoorbeeld, geen probleem.. dan mag jij gratis de cursus nog een keer volgen.

Waarom SimpelJeTheorie?

Door onze ervaring in het lesgeven, zowel praktijk rijlessen als theorielessen, weten wij dat een eendaags cursus tot weinig succes leidt. Allereerst is het slagingspercentage al niet zo hoog en voor het geval je wel slaagt, ben je alles na één week alweer vergeten omdat je alles in één dag net voor je examen heb zitten stampen. Daarom doen wij het anders!

  • Hoge slagingspercentage
  • Gratis 2e deelname
    Super Uniek
  • Les van een professional

2 Daags Cursus:

2 dagdelen les, verdeeld over 2 dagen

E-Learning:

Start direct met leren via e-learning

Small-group:

De lessen worden gehouden in kleine groepen van max 4 à 5 personen.

Hoe werkt SimpelJeTheorie?

Bij ons krijg je de mogelijkheid om thuis al te leren via e-learning. Daarnaast krijg je nog twee dagdelen (verdeeld over twee dagen) fysiek de theorie uitgelegd. Deze dagdelen vinden plaats in kleine groepen (maximaal 4 á 5 personen). Hierdoor wordt een fijne, comfortabele en veilige sfeer gecreëerd. Wij vinden een veilige sfeer erg belangrijk. Als je twijfelt over de betekenis van een groen verkeerslicht, moet jij jezelf zo comfortabel voelen omdat dit te kunnen vragen. Wij zijn een jong en fris team die iedereen graag wilt helpen bij het behalve van zijn theorie examen. Liever vragen bij twijfel en zelfverzekerd het examen in gaan en dan net die ene vraag krijgen waar jij zo over twijfelde om die wel te kunnen vragen.

Vragen of hulp nodig?

Als u vragen heeft, schroom dan niet om contact op te nemen. Ons team staat iedere maandag tot zaterdag van 09:00 – 18:00 voor u klaar!